[FOTO] Teribilism sau inconştienţă! Patru tineri, la un pas de moarte

accident glimboca 2

În Caraş-Severin nu există zi fără accidente rutiere cu victime. Un astfel de eveniment a avut loc aseară pe DN 68, între Obreja și Glimboca. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a lovit doi copaci. Și de această dată, viteza a fost de vină, spune agentul Simona Dumitraşcu, de la Serviciul Rutier Caraş-Severin:

„Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce N.A., în vârstă de 28 de ani, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, s-a angajat în depăşirea autoturismului din faţa sa însă la revenirea pe banda sa de mers a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în coliziune cu doi copaci după care s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a şoferului şi rănirea uşoară a altor doi pasageri în vârstă de 42, respectiv 46 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cei trei nu purtau centurile de siguranţă”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Tot noaptea trecută, la spital a ajuns şi un tânăr de 25 de ani din Băile Herculane, care circula cu viteză pe DN 6, în afara localităţii Gura Văii. Şoferul a intrat în coliziune cu un autotren condus de un cetăţean din Macedonia. Cărăşanul a suferit o fractură deschisă la unul din antebraţe.

accidente (2)accidente (3)

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles