Vine Tramvaiul lui Moș Crăciun în municipiul Arad!

Începând de mâine, 5 decembrie, tramvaiul lui Moș Crăciun revine pe traseu. În cel de-al 18-lea an de existență a acestei curse speciale de sărbători, Compania de Transport Public Arad a pregătit o surpriză celor mici.

Îndrăgitul mijloc de transport în comun care străbate orașul dintr-un capăt în altul, în luna cadourilor, va avea o înfățișare nouă!

Conform programului, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe bază de comandă de la unitățile de învățământ, iar de la 16.00 – 20.00, la liber. În zilele de sâmbătă și duminică, tramvaiul circulă între orele 10.00 – 20.00.

Reprezentanții Companiei de Transport Public recomandă ca programările să fie făcute din timp pentru a se evita aglomerația. Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-338.597.

Pentru acest tramvai nu sunt necesare biletele de transport, dar el se adresează numai copiilor, însoțiți de părinți, bunici sau cadre didactice.
Cei care doresc să afle la ce oră și în ce stație sosește tramvaiul lui Moș Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde este publicat programul tramvaiului pe stații și ore.

(Ada Botezan)

De același autor

Related Articles