[FOTO] Viitor ECO pentru oraşul Bocşa din Caraş-Severin

Primarul oraşului Bocşa, Eugen Cismăneanţu, pregăteşte un proiect de 5 milioane de euro, ce va fi finanţat pe fonduri europene pe Axa 3.2.

În această cerere de finanţare am cuprins achiziţionarea a 4 autobuze electrice, vom realiza aproximativ 8 kilometri de piste de biciclişti şi modernizarea trotuarelor pe strada principală din oraş. În cadrul acestei cereri de finanţare mai avem realizarea unui garaj pentru autobuze, garaj ce va avea capacitatea de a depozita 6 autobuze, cele 4 pe care le achizitionăm prin fonduri europene şi cele 2 pe care le avem deja achiziţionate în cursul anului 2016, plus o clădire de birouri. Această investiţie se va realiza pe strada Dognecei, unde a fost gospodăria oraşului„, a declarat pentru Radio Resita, primarul oraşului Bocşa, Eugen Cismăneanţu.

Primarul oraşului, Eugen Cismăneanţu, a mai spus că, proiectul este într-un stadiu avansat în ceea ce privesc verificările celor de la AMPOR prin ADR Vest, iar în decurs de 2 luni se va reuşi semnarea contractului.

Casandra Butean