masini noi politie (2)

Parcul auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost completat cu 13 autospeciale Dacia Logan. Acestea au fost repartizate în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne aprobat de ministrul Gabriel Oprea. Autovehiculele vor fi folosite în misiunile operative desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, ele fiind repartizate pe linia circulaţiei rutiere şi ordine publică.
În luna martie, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, la I.P.J. Caraş-Severin au mai fost primite 3 de mijloace de transport destinate muncii operative.
„Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate sporită”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan.
Înnoirea parcului auto va conduce la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc.

Foto-video: IPJ CS
(Sebastian Dragomir)