VIDEO: TIR lovit de tren, în această după amiază, în județul Timiș

Un tren de călători în care se aflau aproximativ  400 de persoane, care circula pe ruta Timişoara – Bucureşti, a lovit un TIR, sâmbătă, în jurul orei 15, în judeţul Timiş,

Şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei din cadrul Regionalei CFR Timişoara, Cristian Udrea, a declarat, că accidentul feroviar a avut loc între oraşul Lugoj şi localitatea Tapia, din judeţul Timiş.

“În jurul orei 15.03, între Lugoj şi Tapia, la trecerea la nivel de la kilometrul 513+625 sat, trenul 1798, care circula de la Timişoara la Bucureşti, a surprins şi lovit un TIR, fiind produse avarii la locomotivă, iar mecanicul acuză o lovitură la mână. Locomotiva se va înlocui, urmează să dăm locomotivă de ajutor şi să facem gabaritul acolo”, a declarat  Cristian Udrea.

Nici unul dintre călători nu a fost rănit și nici șoferul TIR-ului. Doar mecanicul locomotivei a suferit răni ușoare dar a refuzat să fie transportat la spital. Conform poliţiştilor timişeni, de vină pentru producerea accidentului feroviar este şoferul TIR-ului, de 46 de ani, care nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

De același autor

Related Articles