[VIDEO] Ţigări de 1,5 milioane euro, descoperite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni într-un automarfar

Peste 500.000 de pachete de ţigări, în valoare de 1,5 milioane euro, au fost descoperite sâmbătă de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, într-un automarfar condus de un cetăţean bulgar, şoferul fiind reţinut pentru contrabandă.

În data de 26.11.2022, ora 00,05, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au executat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în localitatea Malovăţ, un bărbat de cetăţenie bulgară, de 47 de ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule format din cap tractor şi semiremorcă”, informează Poliţia de Frontieră.

În urma efectuării controlului asupra semiremorcii, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 555.000 pachete ţigări, fără marcaje fiscale.

Ţigările, în valoare totală de 1.500.000 de euro, şi automarfarul au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul bulgar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive.

De același autor

Related Articles