[VIDEO -FOTO] DN6 – Drumul morții a mai luat patru vieți

Grav accident de circulatie, luni seara pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, în care au fost implicate doua autocamioane și un autoturism.

UPDATE, ora 24.00

Conform raportului polițiștilor accidentul a avut loc din cauza unui șofer în vârstă de 60 de ani care conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova și care în afara localitãții Cornea, pe drum în aliniament ar fi pãtruns pe sensul opus de mers. A intrat în coliziune frontalã cu un autoturism condus din contrasens de un tânãr de 19 ani. Autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bãrbat de 50 de ani.

Din accident a rezultat decesul a patru persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion, dar și rãnirea conducãtorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducãtori auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0.

Polițiștii continuã cercetãrile în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor ți împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier în zonã este în continuare restricționat pânã la finalizarea cercetãrilor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate in autoturism, din pacate acestea erau decedate la sosirea echipajelor de descarcerare. Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia si a fostt preluat de un echipaj SAJ. Conducatorul celui de-al doilea TIR este conștient si cooperant. De asemenea, a fost gasita o victima, posibil minor, prinsa sub unul dintre TIR-uri.

Intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș (2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD) și Punct de lucru Băile Herculane (1 autospeciala pentru stins incendii) si Serviciului Județean de Ambulanta (2 ambulante).

În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație.

Foto/Video- Facebook

De același autor

Related Articles