UPDATE

Conform primelor informaţii oferite de poliţişti, tragedia s-a produs după ce un şofer în vârstă de 59 de ani care conducea Opelul dinspre Orţişoara spre Timişoara, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Acolo s-a izbit frontal de un Audi în care se aflau patru persoane, membri ai aceleiaşi familii. Şoferul de 22 de ani a murit pe loc, mama sa, în vârstă de 43 de ani, a decedat la spital, în timp ce bunicii şoferului, aflaţi pe bancheta din spate, au fost răniţi, conform pressalert.ro.

Accident extrem de grav, miercuri după-masă, pe drumul care leagă Timişoara de localitatea Orţişoara. Două maşini s-au ciocnit frontal. 

Patru pesoane au fost grav rănite, iar una şi-a pierdut viaţa după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune frontală. Persoana decedată este bărbat, iar o femeie se află în stop cardio-respirator. Medicii se străduiesc să o ţină în viaţă. Două dintre victime au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a le scoate dintre fiarele contorsionate.

Autorităţile au acţionat cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD, 14 subofiţeri, două ambulanţe SAJ, şi echipaje de la poliţie, informează ISU Banat.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

VIDEO: ISU Banat

Foto: tion.ro