[VIDEO] Carnagiu între Domaşnea şi Teregova. Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Accident-Teregova-71Patru persoane au murit aseară în urma unui accident produs în apropierea localităţii Teregova.

Conform informaţiilor pe surse, şoferul a pătruns pe contrasens şi a fost lovit în plin de un autotren. Din primele cercetări rezultă faptul că un autoturism, marca Dacia, a fost scăpat de sub control şi a pătruns pe contrasens unde a fost lovit în plin de un autotren care rula regulamentar. Carosabilul era umed şi accidentul s-a produs într-o curbă din cauza vitezei. Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în zona pasajului de cale ferată în apropierea căruia s-a produs accidentul. Victimele sunt din Lugoj, iar trupurile neînsufleţite ale acestora au fost duse la morga din municipiul Caransebeş. Poliţia cercetează cauzele producerii accidentului.

Comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin:

În data de 10.09.2015, ora 17.00, în timp ce C.G., de 37 ani, din judeţul Mehedinţi, conducea un automobil pe DN 6 în afara comunei Teregova, din direcţia Orşova – Caransebeş, la Km. 418+400 m, din cauza vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, în condiţii de carosabil umed, derapează, pătrunde pe contrasens şi loveşte cu partea laterală dreapta partea frontală a autotractorului condus de M.G., de 46 ani, din judeţul Constanţa, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane: C.G., conducătorul automobilului, A.C., de 35 ani, din judeţul Timiş, pasager pe locul din dreapta faţă în automobil, V.N., de 45 ani, din judeţul Timiş, pasager pe locul din stânga spate şi C.I., de 59 ani, din judeţul Timiş, pasager pe locul din dreapta spate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ucidere din culpă”.

Sursa foto: infocs

De același autor

Related Articles