accident lugoj (2)

Marți, 26 august 2014, ora 13.15

Accidentul a fost provocat de o tânără de 27 de ani, aflată la volanul unui autoturism Wolskwagen Golf. Din cauza vitezei, şoferiţa a pierdut direcţia de mers şi a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă, ciocnindu-se cu un Logan, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 de ani. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă. Echipajul de la Ambulanţa Lugoj a încercat resuscitarea uneia dintre pasagerele din autoturismul Golf, timp de câteva zeci de minute, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Este vorba de pasagera din drepta a Golfului, în vârstă de 54 de ani.
Celelalte victime, şoferiţa vinovată, un alt pasager din Golf şi şoferul Loganului, au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Marți, 26 august 2014, ora 12.40

Un grav accident rutier s-a produs în jurul prânzului pe drumul județean 592, care leagă Lugojul de Buziaş. La aproximativ 8 kilometrii de municipiu, două autoturisme s-au ciocnit, îar în urma impactului două persoane au rămas încarcerate. 6 pompieri de la descarcerare încearcă să scoată victimele blocate în caroseriile celor două maşini. Vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)