[FOTO] Vestea morții lui Răzvan, supraviețuitor de la Colectiv, a îndoliat aseară România

Vestea morții lui Răzvan, supraviețuitor al incendiul de la Colectiv a lovit ca un trăsnet aseară.

„Eram lângă scenă când a început focul.M-au scos oamenii.”

Încă un rănit în incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală în 30 octombrie 2015 şi-a pierdut viaţa, numărul celor care au murit în urma incendiului ajungând astfel la 65. Răzvan se pare că s-a sinucis, la circa un an şi jumătate după ce iubita sa, Tina, a murit în clubul din Capitală, a anunțat ziarul Adevărul.

Anunțul oficial, postat pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010 a sunat așa: „65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv creşte. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!“, fără a se preciza cauza morții tânărului.

Și portalul  Observator.tv, a anunțat aseară  că tânărul al cărui deces a fost anunţat sâmbătă s-a sinucis. Iubita sa, Tina, a murit în incendiul din Colectiv și la vremea respectivă Răzvan povestea următoarele:

„Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug.”

În această seară,  începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa,  va avea loc evenimentul Noapte albă la #Colectiv

Tina, iubita lui n-a mai scăpat în urma tragediei. Răzvan i-a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului, în baia clubului. Ea avea 28 de ani.

Chiar dacă nu s-au făcut publice date oficiale ale cauzei morții tânărului supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, mesajele de condoleanțe au început să curgă și vestea morții acestuia a devenit virală în mediul online.

Vezi mai jos un scurt interviu cu Răzvan, în care acesta povestește despre incendiul din Colectiv.

 

“În această seară,  începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa,  va avea loc evenimentul Noapte albă la #Colectiv, întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

De același autor

Related Articles