Valea Cernei va avea primul supermarket

Un important retailer şi-a exprimat intenţia de a construi un supermarket în oraşul de pe Valea Cernei, singurul din judeţul Caraş-Severin care nu dispune de acest tip de magazin.

„Oferta depusă de retailer a fost discutată în ultima şedinţă a Consiliului Local şi vom identifica un teren în vederea concesionării acestuia către retailer-ul respectiv. Retailer-ul ar dori să construiască în zona UGSR, unde este aglomeraţia cea mai mare din oraş însă consilierii au prevăzut o altă locaţie şi se discuta pe această temă”, a precizat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Aparitia acestui supermarket nu pare sa îi linisteasca pe actualii proprietari de magazine din orasul de pe Valea Cernei,însa primarul doreste sa-i asigure ca activitatea acestora nu va fi perturbata: „Eu zic ca nu îi va afecta cu nimic pe micii proprietari de magazine din Baile Herculane! Venim în întâmpinarea doleantelor populatiei cu acest tip de magazin si nu se vor mai deplasa în localitatile învecinate, precum Orsova, unde majoritatea îsi face cumparaturile si vor cumpara de la magazinul retailer-ului din Băile Herculane”.

În prezent se poartă discuţii privind termenii contractuali şi în funcţie de rezultatele acestor negocieri, în timpul cel mai scurt va începe derularea investitiei.

Paul-Sever Smadu

foto:seriouseats.com

De același autor

Related Articles