[Audio] Vacanţă cu ghinion în Semenic

SMURD elicopter

Ora 9.00

Un cetăţean austriac în vârstă de 51 de ani a fost ieri victima unui accident de motocicletă. Bărbatul se afla în vacanţă în zona muntelui Semenic şi a ieşit la o plimbare de agrement cu motocicleta enduro, când s-a produs accidentul, spune şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin, Valentin Balaban:

Investigaţiile medicilor reşiţeni au dus la concluzia că bărbatul este grav rănit, aşa că au solicitat un elicopter SMURD care l-a transportat la Spitalul Clinic Universitar din Timişoara. Medicul primar Anton Ursu de la Unitatea de Primiri Urgenţe:

Starea pacientului austriac este stabilă, iar astăzi va fi operat de medicul neurolog Horia Pleş.

Ora 7.00

O plimbare de agrement cu motocicleta s-a terminat tragic pentru un turist austriac aflat în vacanţă în Munţii Semenic. Bărbatul de 51 de ani a fost dus în stare foarte gravă la spitalul de urgenţă din Reşiţa după ce a căzut cu motocicleta enduro într-o râpă. Diagnosticul pus de medicii reşiţeni a fost fractură de coloană cervicală şi inundare a craniului cu sânge. În aceste condiţii, s-a solicitat imediat un elicopter SMURD care l-a transportat la Spitalul Clinic Universitar din Timişoara. Vom reveni cu informaţii.

De același autor

Related Articles