[UPDATE] Crimă şi sinucidere la Fârliug: firul evenimentelor

[UPDATE: 09.02.2023] Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 08.02.2023, orele 15.10, despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug, judeţul Caraș-Severin o persoană de sex feminin a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia.

În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 08.02.2023, numitul B.D.I. i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa: Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin

***

În cursul zilei de miercuri, 8 februarie în jurul orei 14.10, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în curtea unei case din comuna cărăşeană Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat și concubinul acesteia.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin s-au deplasat la fața locului pentru cercetarea locului faptei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare.

De același autor

Related Articles