sofer beat alcool la volan

Poliţiştii cărăşeni au întocmit trei dosare penale în ultimele 24 de ore pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu au oprit pe raza localităţii Băuţar un autoturism. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 70 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a şoferului, a rezultat o concentraţie de 0,51 mg/l alcool în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu, pe raza localităţii Sicheviţa, un tânăr de 25 ani care se afla la volanul unui autoturism a fost oprit de poliţişti. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt autovehicul a fost oprit în trafic pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 31 ani care nu poseda permis de conducere. Mai mult, la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cazurile se continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

(Ildiko Szendrei)