Unicul candidat la concurs, Adrian Dumbravă va fi managerul Spitalului Municipal Caransebeș în următorii patru ani

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș s-a încheiat mai repede decât era programat. Funcția i-a revenit lui Adrian Dumbravă, cel care a și ocupat-o cu titlu de interimat, în ultimele luni.

Deși a anunțat că va participa la concurs, Adrian Cican, fost manager al unității medicale, a renunțat pe ultima sută de metri. În competiție s-a mai înscris totuși un candidat, al cărui dosar însă a fost respins pe motiv că persoana în cauză nu a putut face dovada absolvirii unui curs de management sanitar.

Adrian Dumbravă va ocupa funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș în următorii patru ani, după ce Comisia de Verificare i-a acordat nota 9,75. Potrivit lui Dumbravă, proiectul pe care l-a prezentat are în centrul atenției, siguranța și satisfacția pacientului.

În data de 6 septembrie, spitalul va organiza un nou concurs, de data aceasta pentru ocuparea funcției de director economic, iar în luna octombrie, cel pentru funcția de director medical.

De același autor

Related Articles