Unde putem ieşi la picnic de 1 Mai, în Timişoara?

la_iarba_verde-27688Timişorenii vor putea petrece ziua de 1 Mai la picnic în câteva parcuri din oraş în care primăria a amenajat spaţii speciale. Cel mai agreat loc rămâne platoul din faţa Muzeului Satului Bănăţean, de la Pădurea Verde. Vor exista poate curajoşi vor încerca de 1 Mai cât de rece este apa râului Timiş, la Şag şi Albina.
Parcurile în care pot fi organizate picnicuri în Timişoara sunt Carmen Sylva de pe strada Gh. Doja, Uzinei din zona Crişan, cunoscut şi pentru replica celebrului Stonehenge şi parcul Karlsruhe de langa Complexul Studenţesc. Reprezentanţii municipalităţii atrag atenţia că amatorii de picnic trebuie să respecte legile în vigoare, să nu abandoneze deşeurile pe spaţiul public.
‘Cei care vor merge la picnic în aceste locuri trebuie să respecte reglementările şi legile în vigoare. De asemenea, cetăţenii trebuie să ştie că îndatoririle care le revin sunt de a arunca resturile alimentare şi nealimentare în locurile special amenajate’, a anunţat Alina Pintilie, purtător de cuvânt al Primăriei Timişoara.

Sursa: radiotimisoara

Foto: renasterea.ro

De același autor

Related Articles