[AUDIO/FOTO] 3X3: tripleții familiei Rață au împlinit 3 ani!

11204402_10153503469909590_3388525075409924814_n

În cea de a 6 zi a lui septembrie în casa familiei Rață din Reșița este mare sărbătoare.  Tripleții Maria, Andrei și David au împlinit ieri 3 ani. Le dorim tuturor să aibă multă sănătate, fericire și împliniri.

Mesajul Danielei Rață cu acest prilej este următorul:

Acum trei ani am trăit miracolul vieții, în 06.09.2012, în zi de sărbătoare mare (Pomenirea minunii Sf.Arhanghel Mihai în Colose) au venit pe lume minunile din viata noastră Andrei Maria și David. Mulțumesc in fiecare zi bunului Dumnezeu pentru miracolul trăit si oamenilor minunați care m-au ajutat ca acest miracol sa se întâmple. La mulți ani iubiților nostri copii Andrei, Maria și David , va iubesc infinit , cred că nu există unitate de măsură pentru dragostea față de copii.

Minunea s-a produs în urmă cu aproape 3 ani într-o clinică privată din Timişoara, când pe 6 septembrie 2012, au sosit pe lume: Maria, Andrei și David, care le-au schimbat viaţa, le-au adus lumină în casă.

Daniela Raţă,mama tripleților se declară cea mai fericită din lume și a povestit , pentru Radio România Reșița cum a reușit, după 7 ani de încercări, să aibă aceste minunate comori. După 5 fertilizări in vitro eșuate, făcute la Szeged în Ungaria succesul a venit la Timișoara, prin intermediul aceleași proceduri. Visul s-a împlinit și Daniela Rață spune că nu ar fi renunțat niciodată la gândul de a avea copii, chiar și adoptați și le sfătuiește pe cele care doresc să devină mame să nu renunțe la aceasta și să se roage, să își dorească din tot sufletul, pentru că o femeie nu este împlinită, decât atunci când devine mamă.

În prezent copiii sunt sănătoși, voioși, cuminți, iubitori, răsplătindu-și pe deplin părinții. Atunci când au venit pe lume copiii, familia Raţă a înregistrat și două recorduri: singura familie cu tripleţi din Reşiţa, iar Daniela era singura femeie de peste 40 de ani din România care a născut tripleţi.

Le dorim tuturor sănătate și ”bobocilor” de Rață, dar și părinților să poată să aibă grijă de ei!

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles