Polițiști de investigații criminale de  la Poliția municipiului Reșița și Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani din localitate, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe. În urma probatoriului administrat, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, inspector principal Alina Boeru.

„Tânărul în cauză este bănuit că în perioada noiembrie 2019- februarie 2020, ar fi pătruns prin forțarea ferestrelor locuințelor de la parterul blocurilor, în 12 apartamente de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras diferite bunuri”.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale, tragerii la răspundere penală a acestuia și recuperării prejudiciului cauzat.