Un tânăr a vrut să se arunce în gol de pe acoperişul unui spital din Reşiţa

In această dimineață, orele 07,29, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe acoperișul Spitalului Staționar nr.2 Reșița.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Poliției, IJJ Caraș-Severin, ISU Semenic și Ambulanței Caraș-Severin.

După aproximativ două ore, bărbatul, în vârstă de 36 de ani a fost determinat să coboare de pe acoperiș clădirii în siguranță.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în cursul nopții, acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, agresându-și soția la domiciliul acesteia.

Tot în cursul nopții suspectul ar fi distrus 4 pneuri de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

Intervenind la cele două sesizări, politiștii Biroului de Ordine Publică Reșița au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe și distrugere și au luat măsura conducerii bărbatului la Secția de Psihiatrie a Spitalului Reșița, acesta fiind recalcitrant.

Deasemenea persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă.

De același autor

Related Articles