spanzuratoare

UPDATE 19.12.2013

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a decis arestarea pentru 29 de zile a bărbatului suspectat de săvârşirea crimei din localitatea Zăvoi, la începutul lunii noiembrie. Conform cercetărilor, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, tânărul de 23 de ani, i-a aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, mai multe lovituri cu un par în zona capului, apoi l-a strangulat pe acesta cu o funie din rafie şi l-a agăţat într-un pom fructifer dintr-o livadă aflată în apropierea drumului judeţean ce leagă localităţile Zăvoi şi Măru. În prezent, tânărul este urmărit penal pentru comiterea infracţiunilor de omor şi furt calificat.

………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 18.12.2013

În cursul acestei zile, lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea procurorului de caz, au reuşit identificarea unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor. Investigaţiile efectuate au condus la identificarea principalului suspect în vârstă de 23 ani. În prezent cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi a cauzei producerii evenimentului.

…………………………………………………………………………………………………………….

Cadavrul unui bărbat de 39 de ani a fost găsit, săptămâna trecută, într-o livadă situată între localităţile Măgura şi Măru. Acesta era spânzurat de creanga unui copac, însă, în urma necropsiei, s-a constatat că moartea a fost una violentă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Investigaţiile continuă pentru identificarea autorilor, existând deja conturat un cerc de suspecţi.

Reamintim că în ultimii 3 ani toate faptele de omor săvârşite şi înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost soluţionate prin identificarea autorilor.