Un bărbat a fost prins cu 8 kilograme de cannabis, în timp ce încerca să le introducă în ţară

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri, după ce a fost prins la Vama arădeană Turnu, în timp ce încerca să introducă în ţară opt kilograme de cannabis.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş – Serviciul Antidrog, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat opt kilograme de cannabis în urma unui control efectuat asupra unui autocar care urma să intre în ţară, în Punctul de frontieră Turnu, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, sâmbătă, AGERPRES.

„Persoana depistată vineri a fost condusă la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri. Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de luarea unei măsuri preventive”, menţionează comunicatul.

Activităţile de documentare şi de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Direcţiei Regionale Vamale Timişoara şi Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Sursa – agerpres.ro

De același autor

Related Articles