Un autobuz plin cu elevi a fost cuprins de flăcări

Circulația rutieră a fost blocată, în această dimineață pe DN 57, chiar în mijlocul orașului Moldova Nouă. Un autobuz care transporta elevi la școală a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice. Incidentul a avut loc la ora 07.42, la intersecția străzilor Constantin Daicoviciu și Nicolae Titulescu.

Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de copii, spune purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Iulia Rusan.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehiculului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”.

Din verificările polițiștilor s-a stabilit că autobuzul avea inspecția tehnică periodică valabilă. În acest caz cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

Cele mai citite

Related Articles