Ultima zăpadă din sezon, pregătită pentru schi şi sanie, în munţii Banatului

Un sfârşit de săptămână cu schi pe Muntele Mic şi Semenic aşteaptă turiştii şi iubitorii spoturilor de iarnă de pretutindeni.

Veşti bune pentru turişti în acest sfârşit de săptămână.

Zăpadă, soare şi distracţie cât cuprinde. De toate acestea au parte turiştii care îşi vor petrece finalul de săptămână în staţiunile montane din munţii Banatului. Atât pe Semenic cât şi pe Muntele Mic, se va putea schia, spun reprezentanţii Salvamont Caraş-Severin. Horia Cocie a precizat că, zăpada de pe platoul Muntele Mic este numai bună pentru schi şi sanie, iar turiştii care doresc să-şi petreacă timpul liber pe pârtii o pot face fără niciun fel de problemă:

În cea mai nouă staţiune montană pentru schi din Caraş-Severin, zăpada s-a topit în proporţie de 75%, spune investitorul Daniel Cizmaş, însă pentru sanie şi o plimbare în aerul curat al muntelui, Gărâna stă la dispoziţie turiştilor de pretutindeni:

În staţiunea montană Semenic, până duminică, va fi soare, iar zăpada nou căzută, de aproape 20 de centimetri, este propice pentru schi, dar şi pentru o plimbare în aer liber în poate ultima zăpadă din sezon, spune omul de afaceri Sorin Minda:

Amintim turiştilor care aleg ca destinaţie de sfârşit de săptămână staţiunile montane din Caraş-Severin că, dacă se vor deplasa cu mijloacele de transport proprii către destinaţiile de vacanţă, să conducă cu prudenţă pentru a evita posibilele situaţii care pot apărea pe traseu, iar autovehiculele să fie echipate de iarnă. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles