UCMR-ul cu „remorci”

muncitori-ucmr

Şomajul tehnic, în cazul angajaţilor Uzinei Constructoare de Maşini din Reşiţa, a fost prelungit până la data de 1 iunie, a precizat directorul general – Cosmin Ursoniu. Potrivit acestuia, uzina reşiţeană trece din nou, printr-o perioadă grea. Societatea nu are comenzi suficiente să acopere activitatea tuturor angajaţilor, iar în următoarele câteva luni nu va fi de lucru, ceea ce determină trecerea în şomaj tehnic a aproximativ 300 de angajaţi aflaţi în prezent la muncă. Într-o situaţie similară se află în prezent şi Societatea Hydro Engineering, patronată de oamenii de afaceri Adrian Preda şi Adrian Chebuţiu. De pe surse am aflat că angajaţii societăţii reşiţene, aflată în insolvenţă, a trimis salariaţii acasă. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Hydro Engineering, nu au fost de găsit.

(Hardy Cvoica)

2 COMENTARII

  1. Adevarat, Jony, i-au luat ca din oala pe angajati…cam asa se intampla lafirmele patronate de A2. este deja o regula ca disponibilizarile sa se face la foc continuu, print-o tacere de nedescris…e imporatnt sa vedem ce se va intampla cu institltul Hye ca si cladire…nimeni nu spune nimic, evacuarea continua. Urmeaza Renk-ul, probabil, unde ,unul din administratorii speciali a fost si la Hye, celalalt ridicand-se printr-o relatie speciala cu primul…nu te mai mira nimic in ziua de azi

  2. Reprezentantii Hydro Engineering nu au putut fi contactati deoarece HYE nu mai exista. Toti angajatii au fost disponibilizati. Au mai ramas vreun administartor, vreun paznic, vreo secretara, etc.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles