Turistele – răsfățate de ziua lor, în staţiunea de pe Valea Cernei

Ciclul de manifestări dedicat primăverii în staţiunea Băile Herculane este deschis chiar la sfârşitul acestei săptămâni, când sărbătorita principală este FEMEIA!

„Este o manifestare cu o temă deosebită, este un pachet gândit special pentru doamne care cuprinde, pe lângă serviciile de cazare, mic dejun şi cină, acces gratuit la zona atrium-spa şi zona nouă – deorum-spa pentru toate doamnele şi domnişoarele cazate în unitatea noastră!”, ne spune Cătălina Iovan – director de departament în cadrul Complexului hotelier Afrodita.

Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia având chiar un rol important în desfăşurarea evenimentelor : „Domnii au un rol foarte important : vor contribui la crearea atmosferei! Dar şi la plata distracţiei, acesta e un rol primordial, din punctul meu de vedere!”, ne precizează Cătălina Iovan. Latura artistică va fi susţinută de formaţia PROCONSUL, invitată special pentru acest eveniment.

Sunt aşteptate să participe doamne şi domnişoare din toate zonele ţării, dar şi din străinătate, care doresc să se răsfeţe de ziua lor pe Valea Cernei!

Paul-Sever Smadu