[AUDIO] Tribunalul Caraş-Severin a anulat decizia de revocare a Alinei Stancovici din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa

Tribunalul Caraş-Severin a anulat miercuri, 14 septembire 2022, decizia de revocare a Alinei Stancovici din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

“Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Consiliului Judetean Caras-Severin, invocata prin întâmpinare. Respinge actiunea formulata de reclamanta Stancovici Simona Alina Zora în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Judetean Caras-Severin, ca fiind introdusa împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Judetului Caras-Severin, invocata prin întâmpinare. Respinge actiunea formulata de reclamanta Stancovici Simona Alina Zora în contradictoriu cu pârâtul Judetul Caras-Severin, ca fiind introdusa împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva. Admite cererea de suspendare executare act administrativ formulata de reclamanta Stancovici Simona-Alina-Zora, în contradictoriu cu pârâtul Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin. Dispune suspendarea executarii Dispozitiei nr. 310/20.07.2022 privind revocarea din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Resita a doamnei Simona Alina Zora Stancovici, pâna la pronuntarea instantei de fond. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Caras-Severin. Pronuntata în sedinta publica, azi, 14.09.2022, ” a hotărât Tibunalul Caraş-Severin.

“E o zi neagră a corectitudinii şi a şansei spitalului de a-şi reveni şi de a ieşi din mâna unei caracatiţe care consumă resursa după bunul ei plac, fără să facă aproape nimic din ceea ce ar trebui. E o zi de doliu pentru Caraş-Severin” a declarat pentru Radio Reşiţa, preşedintele Consiliului Caraş-Severin, Romeo Dunca.

Decizia instanţei din Caraş-Severin e executorie de drept, de îndată, astfel că Alina Stancovici se intoarce pe postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Hotărârea nu este însă definitivă, urmând să fie atacată cu recurs de către preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Secerin, Romeo Dunca.

Romeo Dunca a decis în luna iulie revocarea din functie a Alinei Stancovici, motivând managementul defectuos. Echipa Radio România Reşiţa a încercat să obţină un punct de vedere şi de la Alina Stancovici însă aceasta nu a răspuns la telefon.

De același autor

Related Articles