Top firme Timis 1

Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din judeţul Timiş pe 2013, a reunit vineri seară, 17 octombrie, peste 700 de persoane – oameni de afaceri, autorităţi locale şi alţi invitaţi. Cel mai important eveniment economic al comunităţii de afaceri din vestul ţării este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Au fost premiate firmele care s-au clasat pe primele trei locuri în şase domenii de activitate: Cercetare-Dezvotare şi High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii, Comerţ şi Turism, conform unei metodologii unitare pe plan naţional.

În mod deosebit a fost premiată firma Azur care a împlinit 170 de ani de activitate. De asemenea, au fost decernate distincţii reprezentanţilor firmelor care activează pe piaţa românească de 20 de ani.

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Georgică Cornu a felicitat firmele care au reuşit să se claseze pe primele locuri:

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a declarat că administraţia judeţeană va susţine în continuare mediul de afaceri:

La rândul său, reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Eugen Dogariu a mulţumit organizatorilor:

Organizatorii celei de-a 21-a ediţii a Topului Firmelor din judeţul Timiş au oferit participanţilor momente artistice susţinute de Corul Operei Române din Timişoara şi de renumitul solist de muzică uşoară Cătălin Crişan.

***

Cel mai important eveniment economic din vestul ţării, Topul Firmelor din judeţul Timiş,  are loc astăzi, 17 octombrie 2014, în organizarea Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură. Vor fi recompensate 1.000 de firme în domenii de activitate, cercetare-dezvotare şi high tech; industrie; agricultură, silvicultură, pescuit; construcţii; servicii, comerţ şi turism. De asemenea, 10 societăţi vor primi diplome de excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale.
Unităţile de cercetare şi învăţământ, care au dovedit un înalt grad de creativitate, vor primi Trofeul Creativităţii. Premiate vor fi şi universităţile timişene.
Topul Firmelor din judeţul Timiş, cartea de vizită a succesului şi performanţei în afaceri va cuprinde şi momente artistice oferite de Corul Operei Române din Timişoara, dar şi de un recital extraordinar susţinut de Cătălin Crişan.