Toamna la Gugulani premiază producătorii cu activitate îndelungată în piaţă

O nouă ediție a Festivalului „Toamna la Gugulani”, organizat de Serviciul Public Piața Gugulanilor împreună cu Primăria Municipiului Caransebeș se va desfăşura joi, 28 şi vineri, 29 septembrie în urbea de pe Timiş şi Sebeş.

Conform șefei Serviciului Piața Gugulanilor, Luminița Verdeș, vor fi premiaţi cei mai harnici dintre producătorii şi fermierii care desfășoară activități comerciale de decenii în piaţa din municipiul Caransebeş:

Cu mare bucurie vă invităm să vă alăturați evenimentului nostru special Toamna la Gugulani, ediția a 13-a ce va avea loc în Piața Gugulanilor din 28 septembrie până în întâi octombrie.

Sărbătoarea pieței premiază în fiecare an producătorii agricoli, țăranii noștri care au activitate comercială în Piața Gugulanilor, iar artiștii invitați la festival vor completa perfect atmosfera magică a evenimentului. Joi la orele 17.00 va urca pe scenă Lena Miclăuș şi Ansamblul Armenișana, iar la ora 19.00, Georgiana Lobonț cu formația sa.

Vineri, 29 septembrie, cu ajutorul financiar oferit de Adrian Dumbravă – managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, va fi o zi a oltenilor de pretutindeni unde pe scena noastră vor cânta Roberta Crintea, Maria Hurduzeu, Marcela Fota, împreună cu formația Nova Music.

Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea pieței unde tradiția și mândria țăranului român prind viață în fiecare gust și aromă”.

Gugulanii vor putea cumpăra din produsele expuse, vor putea consuma din cele preparate la grătar şi se vor putea întâlni în Piața Gugulanilor, asistând la un amplu program artistic susţinut de îndrăgiţi interpreţi ai cântecului popular.

Sursa foto: caransebes.ro

De același autor

Related Articles