Până joi, 21 septembrie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița se desfăşoară cea de-a doua sesiune de admitere pentru douăsprezece programe de studii universitare de licenţă şi nouă programe de studii universitare de master.

Pentru noul an universitar 2017-2018, universitatea reşiţeană scoate la concurs locuri bugetate şi în regim cu taxă, a precizat pentru Radio Reşiţa Christian Paul Chioncel – prorectorul unităţii de învăţământ:

Viitorii studenţi vor putea beneficia de facilităţi în ceea ce priveşte mobilitățile ERASMUS+, precum şi de scutirile de taxe şi burse de performanţă sau speciale pentru elevii cu rezultate deosebite obţinute la concursurile ştiinţifice sau sportive şi olimpiade.

Amintim că, în sesiunea de vară, din iulie la studiile universitare de licenţă s-au înscris 210 candidaţi şi la master 160, ceea ce înseamnă un număr cumulat de 370 de studenţi confirmaţi pe locuri.

Prorectorul unversităţii reşiţene, Christian Paul Chioncel a mai spus că până joi, 14 septembrie, în sesiunea de toamnă s-au înscris 125 de candidaţi, adică 80 la nivel de licenţă şi 45 la master, iar înscrierile continuă până în 21 septembrie.

Acestea se pot face la secretariatele universităţii în intervalul ora 9-16 de luni până vineri şi de la 9 la 13 în zilele de sâmbătă şi duminică. (Hardy Cvoica)