Tinerii care au săvârșit în prima zi de Crăciun două tâlhării în Reșița au fost reținuți de polițiști!

În seara zilei de 25.12.2017 poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 despre săvârșirea a două tâlhării în zona Parcului Siderurgistului. Din primele informații era vorba despre două persoane, bărbați, din care unul a folosit un cuțit, care au deposedat, prin amenințare și violență, un bărbat de telefonul mobil și o femeie de o poșetă.

Alte două persoane de sex masculin s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, unul cu o plagă înțepată în zona cervicală, toracică și în spate, al doilea cu o plagă înțepată în zona șoldului drept, ambii victime ai acelorași autori, faptele fiind sesizate în același interval de timp.

Ulterior a fost sesizat un scandal în desfășurare în incinta unei benzinării din municipiu, la care participau cei doi autori ai faptelor de mai sus.

Poliții s-au mobilizat de urgență, și, în urma intervenției, au fost identificați autorii, doi tineri, ambii de 17 ani din Reșița, care au fost imobilizați și duși la sediul poliției pentru cercetări.
S-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, față de care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „lovire sau alte violențe”.

Urmare a faptelor sesizate, pe tot parcursul activităților, polițiștii au avut sprijinul patrulei de intervenție a Jandarmeriei Române.

De același autor

Related Articles