Timişorenii îşi pot reînnoi garderoba de primăvară. Haine, încălţăminte şi accesorii la preţ de producător

Astăzi se deschide ediţia de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, un eveniment ajuns la ediţia cu numărul 31. Peste 60 de firme şi-au anunţat prezenţa în spaţiul expoziţional al Centrului Regional de Afaceri, spune Aura Culea, organizatorul expoziției. „Vorbim despre o gamă bogată de produse adecvate sezonului, din care amintim: îmbărcăminte, încălțăminte, pielărie, blănărie, marochinărie, produse pentru copii. Vor fi prezente firme din 29 de localități din țară”, a spus aceasta.

Reprezentanţii instituţiei camerale vin cu o veste bună şi pentru gurmanzi. Timp de 4 zile, parcarea Centrului Regional de Afaceri va găzdui şi târgul de produse tradiționale. Vizitatorii vor putea degusta o gamă variată de produse, între care mezeluri de casă, ducliuri, colaci sau plăcinte. De asemenea, se pot găsi şi cadouri de Dragobete, sărbătorit în 24 februarie, spun organizatorii.

Târgurile pot fi vizitate de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

(Sebastian Dragomir)