Timişoara: 120 de elevi şi profesori ai unui liceu au fost evacuaţi, după ce un incendiu a izbucnit la un corp de iluminat dintr-o clasă

Şase clase ale Liceului William Shakespeare din Timişoara, în total 120 de elevi şi profesori, au fost evacuate, marţi, de pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la un corp de iluminat într-o sală de clasă.

”Astăzi, 12.03.2024, la ora 13:09, am fost solicitaţi să intervenim în Timisoara, în Piaţa Romanilor, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp de iluminat într-o sală de clasă, la un liceu. La locul interventiei s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara o Autospecială de primă intervenţie şi comandă, o Autospecială de stingere cu apa si spumă şi o ambulanta SMURD tip B, cu 1 ofiter si 10  pompieri”, a transmis ISU Timiş, conform News.ro.

Potrivit sursei citate, pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum şi a spaţiilor în care exista posibilitatea propagării fumului, precum şi întreruperea alimentarii cu energie electrică a scolii.

”La sosirea la locul intervenţiei,  incendiul era lichidat, iar spaţiul era inundat cu fum, fiind ventilata sala de clasă. Au fost evacuate un numar de 6 clase, cu un număr de 120 de profesori si elevi”, a mai precizat ISU Timiş.

Nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale în urma incidentului.

Foto wikipedia

Cele mai citite

Related Articles