Timiş: Bărbatul care a ucis doi bătrâni în propria lor locuinţă – prins în zona Gării de Nord

Bărbatul care a ucis doi soţi septuagenari, în locuinţa lor de lângă Palatul de Justiţie din Timişoara, a fost prins, joi seara, de poliţişti, în zona Gării de Nord din oraş.

În urma activităţilor informative desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, în colaborare cu poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bucureşti, s-a reuşit identificarea, depistarea şi capturarea bărbatului de 38 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat. Acesta a fost capturat în zona Gării de Nord Timişoara şi se ascundea. Capturarea şi depistarea bărbatului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor, întrucât aceştia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care seamănă cu bărbatul căutat de poliţie‘, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Potrivit unor surse judiciare, femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, pentru că ştia data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii.

Nepotul bătrânilor a fost cel care i-a găsit decedaţi, după ce a fost anunţat de o rudă din Germania, care vorbea la telefon cu una dintre victime în momentul agresiunii. În locuinţă l-a găsit pe criminalul cu care a avut un schimb de lovituri, dar agresorul a reuşit să fugă, arată surse apropiate anchetei.

Agerpres

De același autor

Related Articles