Ţigări de contrabandă, confiscate de jandarmii cărăşeni

tigari resita sud

Un reşiţean în vârstă de 47 de ani, care oferea spre vânzare ţigări de contrabandă, a fost despistat astăzi de jandarmii cărăşeni. Asupra lui au fost descoperite 19 de pachete de ţigări netimbrate de diferite mărci.

Deoarece nu a putut prezenta documente care să justifice ţigările găsite asupra sa şi nici nu era autorizat să vândă ţigări, jandarmii au întocmit acestuia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, conform art.270, alin.3, din Legea nr. 86/2006, informează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul   din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, fiind predată lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, împreună cu actele procedurale întocmite, pentru continuarea verificărilor. Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin vor continua acţiunile specifice pentru combaterea activităţilor ilicite cu produse de contrabandă şi în perioada următoare.

(Alina Bradaci)

Foto: ARHIVA  adevarul.ro

De același autor

Related Articles