Atenţie! Taxa pentru pescuitul recreativ-sportiv nu se mai plăteşte, deşi AJVPS susţine contrariul. Cauza: necunoaşterea legislaţiei sau interese ascunse…?

Veste bună pentru pescarii sportivi. Taxa pentru permisele de pescuit recreativ se elimină de la 1 Februarie.

Lorin Panaitescu – şeful filialei Regionale ANPA Oltenia sub a cărui jurisdicţie se află şi AJVPS Caraş-Severin a declarat pentru Radio Reşiţa că, trei sunt taxele şi tarifele care se abrogă de la 1 Februarie: este vorba de cotizaţia ANPA în valoare de 30 de lei, cotizaţia de 10 lei privind permisul de pescuit pentru elevi şi studenţi şi taxa de timbru de 2 lei:

Acest lucru înseamnă că de miercuri, 1 Februarie pescarii cărăşeni vor plăti la ghişeele asociaţiei judeţene a vânătorilor şi pescarilor sportivi şi la cluburile arondate acesteia doar 60 de lei adică doar accesul la resursa de apă în valoare totală de 70 de lei cu o bonificaţie de 10 lei pentru aceia care achită integral până la data de 15 februarie.

Pensionarii şi veteranii de război vor plăti 60 de lei, iar persoanele cu handicap uşor şi mediu, elevii şi studenţii la cursurile de zi, 30 de lei, taxe valabile în această formă până la jumătatea lunii februarie.

Lorin Panaitescu a mai precizat că, pescarilor care şi-au plătit integral cotizaţia pe anul acesta nu li vor mai returna sumele achitate. (Hardy Cvoica)

Foto: arhiva

2 COMENTARII

  1. Nu a-ti comentat plata ptr. permisele valabile la pensionari .pe 2017 cat plateste pensionarul ,cu aceste permise platite la resita poti pescui la vaslui ?Ce trebuie facut ptr a putea pescui in zone de frontiere ?

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles