Târgul de Paşti din Timişoara mutat dintr-o locaţie într-alta

În Piaţa Victoriei din Timişoara se lucrează de zor la montarea căsuţelor pentru Târgul de Paşti care se va deschide la finalul săptămânii. Spre deosebire de alţi ani, în această primăvară căsuţele din care se vor desface tot felul de produse şi cadouri nu vor mai fi împrăştiate în toată zona dintre Palatul Culturii şi Catedrală.

S-a luat această decizie, dat fiind faptul că în această primăvară la târg vor fi doar 45 de căsuţe în care se vor comercializa: ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. Tot aici va fi amenajat şi un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice Sărbătorilor Pascale.

Copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să realizeze felicitări cu specific pascal, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului.

Cu decoraţiuni pascale vor mai fi împodobite şi alte două zone din oraşul de pe Bega. Este vorba de Parcul Copiilor şi piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc sâmbătă, 16 aprilie la ora 17.00, în Piaţa Victoriei. Programul cuprinde un concert de muzică de promenadă susţinut de Fanfara “Timişoara Big Band”.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Cele mai citite

Related Articles