Adopţii cu profit, la Reşiţa

adoptii-caini-1

Un târg de adopţii şi o acţiune de strângere de donaţii şi hrană pentru câinii fără stăpân din Reşiţa a avut loc astăzi în Piaţa Tricolorului din municipiu.

Asociația pentru protecția animalelor româno-elveţiană „Wings of Care“ (WIOCA), cu sprijinul Primăriei municipiului de pe Bârzava, au organizat o acţiune de conştientizare a populaţiei privind adopţiile animalelor fără stăpân şi au venit în municipiul de pe Bârzava cu 12 exemplare de metişi cu vârste de până la 6 luni, a spus coordonatorul acţiunii Sorin Mezin. Reşiţenii, aflaţi prin preajmă, au venit să-i vadă. Cei mai mulţi dintre ei au spus că iubesc animalele dar nu au posibilităţi materiale şi locative pentru a oferi un cămin potrivit micilor patrupede. În pofida ploii şi a vremii nefavorabile acţiunea de astăzi a fost binevenită, a spus Sorin Mezin, chiar dacă nu a fost adoptat niciun căţel s-au colectat donaţii în bani şi hrană în valoare de 1500 de lei şi au fost stabilite o serie de contacte de voluntariat şi de susţinere a asociaţiei.

Amintim că, pentru a adopta un câine sau o pisică sau pentru a face donaţii, vă puteţi adresa direct adăpostului de animale aparţinând Asociaţiei WIOCA, a cărei activitate se desfăşoară pe raza comunei cărăşene Brebu sau apelând numărul de telefon 0755840578.

O nouă acţiune de adopţii de câini fără stăpân la Reşiţa va avea loc peste trei săptămâni.

Reporterul Radio România Reşiţa, Hardy Cvoica, a urmărit acţiunea şi consemnează:

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles