Tânăr medic rezident de la Spitalul Județean Timișoara a fost găsit mort în locuința sa

Un tânăr medic rezident în vârstă de 28 de ani de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara a fost găsit mort în propria locuinţă. Acesta și-a desfășurat activitatea în zona roșie COVID, însă în ultima perioadă făcea gărzi în secția ATI a spitalului. Necropsia este cea care va stabili cu exactitate, ce anume s-a întâmplat, însă este luată în calcul şi varianta sinuciderii.

A fost un elev de nota 10 și un medic de excepție, ne-a declarat managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu, care își exprimă regretul față de această tragedie nemărginită.

Acesta a fost găsit în stare de inconștiență, din păcate manevrele de resuscitare au eșuat și acesta nu a mai putut fi salvat. Era un medic excepțional, a fost un student de nota 10, a lucrat o perioadă și pe zona roșie COVID dar în ultima perioadă își desfășura activitatea pe ATI non-COVID.

Vreau să trag un semnal de alarmă pentru că din informațiile pe care le avem există suspiciunea de sinucidere și este o situație care este atribuită stresului imens la care sunt suspuși medicii în această perioadă din cauza COVID-19„.

Politistii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, însă nici aceștia nu exclud varianta unei sinucideri, pe fond de epuizare psihică. Revenim cu detalii!

De același autor

Related Articles