Tâlhărie în miezul zilei, la Reşiţa

Un tânăr din Reşiţa riscă să facă închisoare pentru tâlhărie calificată. Fapta a fost comisă ziua, în amiaza mare, în incinta unui magazin din oraş.

Polițiști de investigații criminale au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din localitate, care luni, în jurul orei 13.30, a fost surprins  de agentul de pază de la o societate comercială din Reșița, în timp ce sustrăgea bunuri din magazin. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul l-a lovit pe agentul de pază și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, apoi a fugit, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În urma activităților desfăsurate, în scurt timp polițiștii l-au identificat pe cel bănuit, iar în cursul zilei de ieri, l-au reținut și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată,cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”.

Astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 26 martie

Tâlharul de la PROFI a intrat la izolare. Reșițeanul acuzat de tâlhărie calificată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin.

De același autor

Related Articles