Staţiunea Băile Herculane – gazda Taberei internaţionale de yoga!

În staţiunea Băile Herculane se va desfăşura în perioada 25 aprilie – 6 mai tradiţionala Tabără internaţională de yoga, la care sunt aşteptaţi să participe câteva mii de practicanţi de yoga din întreaga lume.

Programul taberei cuprinde o serie de activităţi spirituale, inclusiv în spirala yang, seminarii, prelegeri pe diverse teme, spectacole de teatru, precum şi practici yoga în natură. Participanţii la această tabără nu trebuie să fie practicanţi de yoga cu experienţă, iar majoritatea activităţilor nu necesită pregătire sau cunoştinţe speciale.

Ca în fiecare an, locaţiile pentru desfăşurarea programului sunt stabilite, întâlnirile având loc pe Platoul Coronini, unde vor desfăşura activităţi specifice!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane. Pe perioada taberei, în staţiune vor fi prezenţi şi numeroşi comercianţi de produse alimentare care fac parte din dieta participanţilor şi care vor amenaja standurile în locurile în care se desfăşoară acţiunile din programul taberei.

Tabăra internaţională de yoga coincide cu minivacanţa de 1 Mai, astfel că pe Valea Cernei se aşteaptă o afluenţă de turişti, mai ales dacă vremea va permite ieşirea în natură!

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles