Star Wars: The Force Awakens , cel mai aşteptat film al anului 2015

luke_skywalker

Producţia ‘Star Wars: The Force Awakens’ este cel mai aşteptat film al anului 2015 conform unui sondaj realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.000 de cinefili de site-ul dedicat filmelor fandango.com. Locul doi în topul celor mai aşteptate filme ale anului a fost ocupat de ‘Avengers: Age Of Ultron’, conform starpulse.com.

Plasarea viitorului episod al seriei ‘Star Wars’ (Războiul Stelelor) pe primul loc în topul celor mai aşteptate producţii ale anului nu este deloc surprinzătoare dacă ne gândim că doar teaser-ul de 88 de secunde al filmului ce a fost publicat pe YouTube a generat peste 51 de milioane de vizualizări. Cinefilii vor avea însă de aşteptat pentru că acest film, în regia lui J.J. Abrams, va avea premiera abia la 18 decembrie.

Primele cinci poziţii ale clasamentului celor mai aşteptate filme ale anului sunt dominate de filme de acţiune şi de continuări. locul trei este ocupat de ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’, iar locul cinci de ‘Jurassic World’. Excepţia o face picanta poveste de dragoste ‘Fifty Shades of Grey’, plasată pe locul patru.

Clasamentul similar întocmit la începutul anului trecut aducea pe primul loc producţia ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1’. Filmul cu cele mai mari încasări de anul trecut, ‘Guardians of the Galaxy’, nu s-a aflat deloc pe lista celor mai aşteptate filme ale anului trecut.

sursa: AGERPRES

sursa foto: starwars7news.com

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles