Sprijin pentru fermieri și dezvoltarea fermelor mici

Pentru a veni în sprijinul agricultorilor interesaţi, Oficiul judeţean pentru finanţarea investiţiilor rurale din Caraş-Severin organizează mâine (miercuri, 6 iunie) o reuniune de instruire privind noile sesiuni ce vor fi lansate.

Este vorba despre sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri şi pentru dezvoltarea fermelor mici, care au fost şi cele mai accesate măsuri în anii anteriori în Caraş-Severin.

Este o nouă inițiativă care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale și care face parte din strategia de comunicare cu potenţialii beneficiari pe care am stabilit-o la nivelul Agenției. La întâlnirile de lucru pot participa cei interesați să obțină finanțare nerambursabilă, inclusiv solicitanții care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare și au fost declaraţi eligibili fără finanţare. Este o oportunitate de a răspunde concret la eventualele întrebări ale celor care se pregătesc să depună cererile de finanțare și astfel, să evităm erorile pe care le observăm în momentul verificării proiectelor.” a menționat Adrian CHESNOIU, directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Sunt invitaţi să participe inclusiv solicitanţii care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare şi au fost declaraţi eligibili dar fără finanţare.

Întâlnirea este programată de la ora 10,30 în sala de conferinţe din clădirea administraţiei publice din Reşiţa.