Sponsorizare de 1,5 milioane de lei pentru Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş

Societatea Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România va dona Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş – 1,5 milioane de lei, pentru lupta împotriva coronavirusului.

Suntem alături de medici în efortul excepţional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi şi a-i proteja pe cei vulnerabili, a declarat pentru AGERPRES, Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Sprijinirea spitalelor româneşti tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toţii în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical naţional, ale celor aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alături de medici în efortul excepţional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi şi a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor şi răspundem: ştim că e mare nevoie de echipamente de primă urgenţă, echipamente de protecţie, materiale de curăţare, echipamente sanitare, dezinfectanţi şi alte obiecte esenţiale folosite în scopul protejării pacienţilor şi al personalului. Este momentul să fim solidari. Doar uniţi într-un efort comun şi dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o ştiam, la normalul vieţii de zi cu zi„, a spus Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma alocată acţiunilor de sponsorizare este repartizată astfel: Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea (1,5 milioane de lei), Spitalul Clinic Judeţean Mureş (1,033 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin (1,5 milioane de lei) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă ” Sfântul Ioan cel Nou” Suceava (1,5 milioane de lei).

De același autor

Related Articles