Spitalul Municipal din Caransebeş va primi bani de la parlamentarii PNL

Conducerea Spitalului Municipal din Caransebeş are o listă de obiective de atins pentru noul 2024. Unitatea medicală va primi 1 milion de lei de la parlamentarii PNL de Caraş-Severin. Cu o altă sumă importantă va contribui şi primăria Caransebeş, în subordinea căruia se află acest spital. Cu aceşti bani conducerea unităţii medicale îşi doreşte să renoveze în primul rând blocul operator dar şi mai multe secţii. Un alt obiectiv important este deblocarea posturilor pentru că spitalul are nevoie de medici, asistente şi infirmiere, ne-a declarat managerul Adrian Dumbravă:

Avem un deficit de personal la momentul acesta și dacă legislația ne permite dorim să demaramă procedurile să ne completăm grila cu angajații care ne lipsesc iar după aceea pe termen lung vom continua modernizarea secțiilor de spital și dotare. Avem promisiuni că vom primi un milion de lei, spitalul va primi aceşti bani printr-o contribuție exclusivă a parlamentarilor PNL, dl. Rujan dl. Vela și dl. Jaro Marsalic, lucru care ne bucură și le mulțumesc cu ocazia aceasta. La banii aceştia pe care sperăm să-i primim, spitalul în bugetul pe care noi îl configurăm acum și pe veniturile pe care le estimăm dorim să mai participăm și noi cu cel puțin un milion ca să putem să facem câteva secții să le modernizăm, prioritar ar fi blocul operator.

Banii care vin de la Guvern, banii promiși cu această dedicație i-am solicitat, așteptăm o discuție și cu ordonatorul nostru principal de credite, primăria Caransebeș și ei cred că ne vor aloca pentru dezvoltare în jur de două milioane de lei.”

Managerul Adrian Dumbravă face demersuri pentru a primi în această perioadă de la Ministerul Sănătăţii aprobările necesare organizării concursurilor de angajare, pentru rezolvarea acestui deficit major.

Cele mai citite

Related Articles