Spitalul Municipal din Caransebeş: un singur proces pe rol şi zero datorii

De la peste 15 milioane de lei datorii şi 28 de procese pe rol conducerea Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş a reusit să reducă arieratele aproape de 0 rămânând şi cu un singur proces. Managerul Adrian Dumbravă a rezolvat toate aceste probleme în doi paşi simpli:

„Am redus cheltuielile și am mărit veniturile, dacă e să vă spun în două cuvinte. Noi acum datorii în balanță ceea ce trebuie să încasăm și ceea ce trebuie să plătim suntem aproape de 0 poate chiar 0, ele oscilează de la o zi la alta pentru că în fiecare zi mai achiziționez ceva. Avem un singur proces din 28 de procese pe care le aveam acum 3 ani de zile.

După ce scăpăm și de acest proces vom ieși și din această formă numită arierat în sensul că vom putea plăti facturi și la o săptămână și la două săptămâni lucru care ne conferă un relaj financiar pentru că atunci putem altfel să negociem toate contractele pe care noi le avem cu diverși furnizori”.

Si pentru primăria Caransebeş, capitolul sănătate va rămâne în continuare un segment important. Primarul Felix Borcean a declarat pentru Radio Reşiţa că este mulţumit de activitatea managerului Adrian Dumbravă şi şi-a arătat din nou disponibilitatea de a susţine din punct de vedere financiar unitatea medicală, aflată în subordinea administraţiei publice.

Este și spitalul cu cel mai bun management, drept dovadă că au dispărut aceste datorii și iată se întâmplă și lucruri deosebite și nu neapărat cu ajutorul primăriei sau cu alte ajutoare din afară Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș”.

Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş asigură servicii medicale de specialitate pentru peste 80.000 de locuitori din Caransebeş şi zonele limitrofe.

Cele mai citite

Related Articles