Spitalul Municipal din Caransebeş are un „nou” manager!

Mihaela Popovici este noul manager al Spitalului Municipal din Caransebeş! În urma concursului organizat astăzi, aceasta a obţinut o notă finală mare 9.75, pesemne că s-a pregătit temeinic pentru a obţine această funcţie. 

Contracandidatul său, Daniela Popescu, fostul manager al Ambulanţei Caraş-Severin nu s-a prezentat astăzi la susţinerea proiectului de management. După interimatul de 6 luni, Mihaela Popovici îşi doreşte să facă performanţă să scoată spitalul din datorii şi să continue proiectele începute în urmă cu câteva luni.

„Am ca obiectiv principal, îmbunătăţirea structurii serviciilor de sănătate, concret este vorba de creşterea gradului de complexitate a cazurilor tratate, o colaborare bună cu Casa de Asigurări de Sănătate. Am în vedere reechilibrarea bugetului de venituri şi cheltuieli, având în vedere arieratele uriaşe preluate de la echipele manageriale anterioare. Un alt segment important, continuarea demersurilor pentru începerea lucrărilor de reabilitare al corpului A al spitalului, proiect care prevede recompartimentarea etajelor 2, 5, 6, 7 şi 8. Modernizarea blocurilor operatorii precum şi alte lucrări conexe, accesarea fondurilor europene şi a programelor de dezvoltare regională, va reprezenta fără îndoială un punct important în viitoarea mea activitatea managerială, am în vedere şi creşterea confortului pacienţilor internaţi, atragerea medicilor tineri şi o bună colaborare cu toate instituţiile din judeţ”, a precizat managerul Spitalului Municipal din Caransebeş, Mihaela Popovici.

Daiana Roşca

 

 

 

De același autor

Related Articles