Spitalul Municipal din Caransebeş are nevoie de NOI. Comunitatea locală face APEL şi susţine unitatea medicală în lupta împotriva COVID-19!

Comunitatea din Caransebeş face APEL şi susţine Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes în lupta împotriva infecţiei cu noul coronavirus SARS-COV-2!

Noul coronavirus SARS-COV-2 reprezintă pentru vieţile noastre un moment de rascruce, iar pentru sistemul de sănătate public cea mai mare provocare din ultimii 30 de ani. Lupta împotriva infecţiei cu SARS-COV-2 presupune, mai mult ca niciodată, implicarea tuturor, de la factori decidenţi la comunitatea civilă! Dincolo de responsabilitatea socială a fiecăruia dintre noi este necesar să punem laolalta toate resursele pentru a ajuta personalul sanitar în gestionarea acestei crize majore.

Ştim cu toţii că sistemul sanitar din România nu este pregătit logistic să gestioneze această problemă, dar sistemul poate fi ajutat prin implicarea comunităţii civile. Spitalul Municipal din Caransebes se află alături de alte spitale în linia întâi în gestionarea acestei lupte pe viaţă şi moarte! Noi, cei care stăm acasă, putem alege să ne implicăm activ în a ajuta spitalul municipal!

Avem disponibile două modalități pentru implicarea dvs. în susținerea salvatorilor din linia întâi din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

CUM POT DONA?

-Un cont bancar prin sistemul REVOLUT, sistem foarte ușor de accesat pentru toți posesorii unui telefon mobil cu sistem de operare ANDROID sau IOS. Pentru cei care încă nu au un cont REVOLUT, lucrurile funcționează foarte simplu, nu trebuie decât să vă descărcați aplicația în telefon și să vă creați un cont. Totul de pe telefon, nu vă deplasați nicăieri, doar folosiți aplicația.

-Pentru cei care optați pentru această variantă iată detaliile: Telefon sistem REVOLUT: 0724 526364 Cont Revolut asociat acestui număr de telefon: GB12 REVO 00997043 5314 23 Persoană de contact: Ramona Iocsa Pora La detalii vă rog să specificați “donație spital Caransebeș”. Un voluntar disponibil să se întâlnească cu voi pentru a colecta donațiile (dacă nu reușiți să utilizați sistemul REVOLUT).

-Nu trebuie decât să sunați la numărul de telefon de mai jos și să stabiliți împreună cum vă întâlniți. Pentru cei care optați pentru această variantă iată detaliile: Telefon voluntar: 0770 732930 Persoană de contact: Aura Jucos

CE POT DONA?

Pentru că vorbim despre o situație de criză, nevoile liniei întâi sunt multiple, de la produse de igienizare simplă (prosoape de unică folosință, saci menajeri 240 l, săpun lichid) până la echipament de protecție și la servicii de cazare/catering zilnice, în situația unei creșteri alarmante a numărului pacienților infectați pozitiv cu COVID-19.

Implicarea dvs. este esențială, orice sumă donată înseamnă, de fapt, un pas important în crearea, pentru noi toți și familiile noastre, a unei șanse de a lupta de pe o poziție egală cu această infecție, asigurând salvatorilor celor necesare și permițându-le să își pună la bătaie toată expertiza profesională pentru salvarea de vieți umane. Vă invit, așadar, să donăm pentru binele nostru, al tuturor ne transmite voluntarul cu suflet mare, Ramona Iocșa Pora.

De același autor

Related Articles