Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș caută manager, director medical și director economic

După ce în ultimii patru ani funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a fost ocupată prin numire, având caracter de interimat, acum au fost întrunite toate condițiile pentru organizarea concursului care oferă acest statut pentru următorii patru ani.

Pot participa economiști, juriști, medici și absolvenți ai unor de perfecționare în management sau management sanitar care au cel puțin doi ani vechime pe post, ocupat cu studii superioare de lungă durată.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, str. Piața 21 Decembrie 1989, nr. 2, jud. Caraș-Severin, în data de 30.08.2021, ora 11, desfașurându-se în două etape:

I. Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care va avea loc între 21.08.2021 – 23.08.2021, etapa eliminatorie, pentru care afișarea rezultatelor finale va avea loc în data de 23.08.2021 ora 14.00, cu drept de contestație în termen de 24 de ore de la data afișării;

II. Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management care se va desfășura în Sala de ședinte a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, pe baza temelor – cadru, în data de 30.08.2021, ora 11.00.

Și postul de director economic al unității medicale din Caransebeș va fi scos la concurs, după ce în sectorul financiar-contabil s-au perindat mai multe persoane care au reușit să obțină rezultate mai bune sau mai puțin așteptate. Competiția este programată pentru data de 6 septembrie 2021.

Cum mandatul de director medical avut de dr. Singh Bhupinder în ultimii patru ani, a expirat, și acest post va fi scos la concurs. Cel mai probabil se va desfășura în luna octombrie a acestui an.

De același autor

Related Articles