Echipa mobilă a Spitalului Militar din Timişoara continuă campania mobilă de vaccinare împotriva SARS CoV-2. Ieri în satul Tormac au fost vaccinate peste 100 de persoane.

Printre cei vaccinați se află Raluca și Ana, două tinere în vârstă de 13 ani. Prietene bune, au decis să vină împreună la vaccin. Chiar dacă au fost însoțite de părinți, nu au avut nici un fel de emoție. Bravo Raluca, bravo Ana! Nici cei mai în vârstă nu s-au lăsat mai prejos. Domnul Szalai Carol, un munte de om, în vârstă de 83 de ani a ales astăzi să se vaccineze și să fie un exemplu demn de urmat pentru noi toți. Nu putem decât să îi felicităm pentru efortul lor și pentru responsabilitatea de care dau dovadă”, ne-au transmis reprezentanții unității medicale

Cadrele medicale au ajuns în această dimineaţă în comuna Parţa şi după orele prânzului vor vaccina persoanele vârstnice şi la şcoala din Peciu Nou. Activitatea de imunizare va continua mâine în comuna Vălcani, la liceul din Dudeşti Vechi şi în Sânnicolau Mare, urmând ca personalul medical să ajungă în această săptămână şi la Buziaş, Găvojdia, Fibiş şi Sacoşu Turcesc.

În comuna Sacoșu Turcesc și comuna Giroc echipa mobilă de vaccinare va ajunge în data de 12 iunie pentru asigurarea dozei de rapel. Cadrele medicale fac apel către cetățeni să vină să se vaccineze într-un număr cât mai mare pentru că doar prin vaccinare se poate stopa pandemia de SARS CoV-2.

Sursa foto: Spitalul Militar Timișoara